Casavan Hollanda'da

< GERİ

Casavan Hollanda'da

     
   
NIEUW!   Campervakantie in Turkije 
Travelhome Camperreisorganisatie Travelhome biedt vanaf heden campervakanties in Turkije aan. De campers worden verhuurd in Istanbul en Antalya.   
Campers Er is keuze uit twee type campers, een Alkoof camper die plaats biedt aan maximaal 4 personen en 2 kinderen en een Camperbus voor 2 personen en een kind. De campers kunnen 12 maanden per jaar gehuurd worden.   
De campers beschikken over airconditioning, douche, toilet en luifel, zijn handgeschakeld en rijden op diesel. Diesel is overigens bij ieder tankstation verkrijgbaar. Leeftijd van de bestuurder moet 21 jaar of ouder zijn. 
Turkije Turkije is een schitterend land om per camper te verkennen. Behalve het aangename weer, heeft het land een enorm aanbod aan cultureel erfgoed. Hoewel men Turkije over het algemeen niet direct associeert als campingbestemming, kent het land een vrij uitgebreid netwerk van campings, met name langs de zuidkust. De gemiddelde prijs voor een campingovernachting ligt tussen  de 15-25 euro.   
Gratis Goodie Backpack Boek uw campervakantie naar Turkije op de vakantiebeurs bij de stand van Travelhome en ontvang de gratis Goodie Backpack ter gelegenheid van het 25 jarig bestaan van Travelhome.  
Meer informatie Laagseizoen vanaf 80 euro per nacht. Hoogseizoen vanaf 110 euro per nacht. Minimaal 7 nachten camperhuur.  
Meer informatie over  campervakanties in Turkije  kunt u ook vinden op: www.travelhome.nl  
Travelhome biedt ook campervakanties aan in  o.a. Spanje, Portugal,  Italië en Scandinavië.        
Alkoof Camper         
Camperbus    
Travelhome – Bogardeind 229 – 5664 EG Geldrop www.travelhome.nl – info@travelhome.nl – tel. 040-2113938  
Travelhome staat op de Vakantiebeurs in de Jaarbeurs te Utrecht van woensdag 12 januari t/m zondag 16 januari 2011. Breng ook een bezoek aan onze stand! U kunt ons vinden in Hal 1 bij standnummer A078! 
KAPAT X

İLETİŞİM

CASAVAN Araç Kiralama Turizm Ticaret Ltd.Şti.

Göztepe Mah.Bent Cad.No:56 Anadoluhisarı Beykoz - İstanbul - TURKEY

+90 216 4280494

info@casavan.com